BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, April 12, 2014

Dildoja, dildoja, dildoja

Olen aina tykännyt seksileluista. Ekan dildon ostin kun täytin 18. Tilasin sen Anttilan postimyynnistä. Se oli sellainen musta, jossa oli kullanvärinen pää. Ihan hyvin palveli vuoia, tosin kultaus "kului" pois ahkerassa käytössä. Opiskelijavuosina se paikkasi niitä iltoja, kun ei tullut/jaksanut pokata ketään.
Edelleenkin vibra on käytössä joka viikko, vaikka parisuhteessa olenkin. Tosin ei tämä, joka jossain vaiheessa lensi sitten roskiin.

Sitten ostin Lontoon reissulta sellaisen, johon sai kaikenlaisia vaihtopäitä. Tää ei mikään järin tehokas ollut, mutta käytössä ihan ok. Se oli sellainen ihonvärinen pötkylä ja vaihtopäillä sai vaihtelua muotoon.

Sitten tuli sellainen vaaleanpunainen kyrvänmuotoinen dildo, ulkokuori oli silikonia, mutta se tuli ns nussittua puhki eli silikoniin tuli reikä ja sinne pääsi ilmaa, joka sitten löystytti ulkokuoren. Kursin sen kuminauhalla kokoon juuresta, tässä ihan hyvä vauhti ja sopiva koko.

Sitten ostin violetin ns. g-pistevibran ja täytyy sanoa, että g-pistettä en ole vielä onnistunut löytämään, mutta patterit kestävän yleensä vain yhden tai kahden orkkusession ja mä sentään tulen nopeasti, vaikkakin useasti. Vauhteja on valittavana useita, kiireisenä otan aina sen kolmosen, joka on nopein.

Hyvä löytö on myös ollut ankka penisrengas, jossa ankan silmän läpi tulee ihan sellainen pieni, 3 sentin kullanvärinen vibra. Tää on ihan loistopeli, mutta toki vaatii miehen. Pikkuvibraa olen toki sellaisenaan käyttänyt.

Uuden osto on edessä, katotaan, jos vaikka johonkin luxussauvaan sijoittaisin.

0 comments: